2015-01-29 09:03:53• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Lehetőleg maradjon higgadt

Napi horoszkóp január 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold az Ikrek jegyében látható: hallgassa meg a többieket is, érezzék, hogy segít, ha szükség van önre. Mély beszélgetések várnak önre, úgyhogy, bár az Uránusz rendkívül türelmetlenné teheti, uralkodjon magán, és próbáljon 100%-osan figyelni az önhöz fordulókra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold az Ikrek jegyében található, ám rosszul kapcsolódik a Vénuszhoz. Talán jobb lenne áttenni a fontos találkozókat. Ne várjon túl sokat ettől a naptól, és önmagától se. Lehetőleg maradjon higgadt, bármi történik, ne engedjen a nyomásnak!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold, az Ikrek jegyében, szemben áll a Szaturnusszal. A szembenállás komoly konfliktusforrás, és elsősorban a párkapcsolatokat érinti. Jobb, ha nem hoz döntéseket társkapcsolati kérdésekben, várja ki, amíg a Hold elvonul a Szaturnusz hatósugarából.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Uralkodó bolygója, a Hold az Ikrek jegyében áll, és kellemetlen kapcsolatban van a Vénusszal. Kellemetlenségekre számíthat szívügyekben, előfordulhatnak csalódások a másik nemmel kapcsolatban. Csak akkor érzi, hogy önt is szeretik, ha barátságos lesz, és mindaddig mennek jól a dolgai, amíg nem válik túl birtoklóvá.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold az Ikrek jegyében áll. Fontossá válnak a baráti kapcsolatok és a támogatás, különösen a barátnők részéről. Tartózkodjon azonban a féltékenykedéstől vagy a túlzottan kisajátító magatartástól.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ez a nap igazán vidáman telik: a Vénusz az ön jegyével szemben áll, és minden zavaró tényezőt igyekszik öntől távol tartani, így ezeket észre sem fogja majd venni. Ma tényleg kényeztetnie kellene magát, például egy új ruhával, új cipővel, vagy csak egy új könyvvel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold az Ikrek jegyében áll. Ne hozzon most döntéseket, mert később esetleg megbánná, és túl nagy árat kellene fizetnie azért, hogy környezete irigykedjen Önre. Ha teheti, ne ma utazzon külföldre, és a költözést is halassza el. Viszont engedjen az izgalmas csábításnak, ha új kalandról van szó!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold az Ikrek jegyében áll. Gondolkodjon el egy kicsit: valóban ezt akarta elérni? Még sikerülhet menekülni egy-egy nehéz helyzetből, ha elmondja a környezetének furcsa viselkedése valódi okát. Az ellentét két ember között természetes dolog, talán nem kellett volna ennyire mélyen megsértődnie. Most a legjobb kivárni, amíg a Hold a Rák jegyébe lép, és kicsit megnyugszik a helyzet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

nagyon fontossá válnak a kapcsolatok. Ilyen szerelemről álmodott? Engedje, hogy párja kitalálja a gondolatait. Nyugodtan elmerülhet a mindennapok kellemes fészekmelegében anélkül, hogy féltenie kellene magát. Megtalálja majd a belső békéjét.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold az ön hatodik sorsterületén áll, kissé nehéz most önnel lépést tartani, ne lepődjön meg, ha egyedül marad. Lassítania kellene! Egy tiltott szerelmi kapcsolat miatt otthonában robbanásveszélyessé válhat a helyzet. Amiről azt hiszi, hogy ez a szabadság, rövidesen kiderül, hogy a legszorosabb bilincset kattintja a csuklójára.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold az Ikrek jegyében áll, az ön szerelmet jelző területén. Az ön kedvese nagyon megbocsátó és hűséges, ettől függetlenül ön nehezen tolerálja ha valaki közönséges, rendszertelenül fürdik, és herdálja a pénzt. A párja nehezen viseli a kritikát, főleg hosszú távon. Mégis nagyon nehéz lesz vele szakítani.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Mars a Halak jegyében kellemetlenül kapcsolódik a Holdhoz, ezúttal az otthona területén. Ne is próbálja meg átnevelni a családját, inkább egyeztessen velük, ki mit szeretne. Talán most nincs is igaza. Lépjen hátra egyet, lazítson, holnapra már másképp látja majd a problémákat. A munkahelyén minden összetorlódott - inkább erre kellene koncentrálnia.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: